Ντάκος με τόνο Geisha, ελιές και κάπαρη
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ο βραβευμένος σεφ επιλέγει προϊόντα GeishaΟ Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει μια Geisha στο τραπέζι του και δημιουργεί γεύσεις που παίρνουν άριστα με τόνο: Τόνο Geisha! Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα γρήγορο, θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και απολαύστε ένα σπέσιαλ ντάκο με τόνο Geisha, ελιές και κάπαρη.
Διαδικασία
Κόβουμε την ντομάτα σε μεγάλα κομμάτια, ώστε να αφαιρέσουμε εύκολα το μαλακό μέρος της με τους σπόρους. Δεν πετάμε, κρατάμε στην άκρη.
Μόλις αφαιρέσουμε το κέντρο, κόβουμε την ντομάτα σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα κομματάκια ντομάτας, τη ρίγανη, τον τόνο Geisha, το ελαιόλαδο, το κρεμμυδάκι, το αλάτι και το πιπέρι.
Στη συνέχεια, παίρνουμε το μαλακό μέρος της ντομάτας και το αλείφουμε πάνω στα παξιμαδια
Με ένα κουτάλι, τοποθετούμε το μείγμα ντομάτας – τόνου Geisha πάνω σε καθε παξιμάδι και γαρνίρουμε με τιε ελιές και την κάπαρη.
Υλικά
- 8 παξιμάδια κρίθινα
- 2 κονσέρβες τόνο σε ηλιέλαιο
- 2 μεγάλες, ώριμες ντομάτες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- Φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- 7-10 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι κομμένες σε μικρές φέτες
- 30 γρ κάπαρη ξαλμυρισμένη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι