Αλμυρό μάφιν με τόνο Geisha, άνιθο και λιαστή τομάτα
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ο βραβευμένος σεφ επιλέγει προϊόντα GeishaΟ Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει μια Geisha στο τραπέζι του και δημιουργεί γεύσεις που παίρνουν άριστα με τόνο: Τόνο Geisha! Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα γρήγορο, θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και απολαύστε μια νέα εκδοχή του μάφιν σε αλμυρό, με τόνο Geisha, άνιθο και λιαστή τομάτα.
Διαδικασία
Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αβγά μαζί με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Βαζουμε τον τόνο Geisha, τον άνηθο, το πεκορίνο, την λιαστη ντοματα και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτουμε σταδιακά στο μίγμα ανακατεύοντας.
Βουτυρώνουμε τις φόρμες και τις γεμίζουμε στα 2/3 .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 25 λεπτά περίπου.
Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200 γρ. τόνος Geisha σε νερό
- 1 μάτσο φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
- 150 γρ τριμμένο πεκορίνο
- 3 αβγά
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
- 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 50 γρ λιαστη ντοματα ψιλοκομμένη
- αλάτι, πιπέρι
- Βούτυρο και αλεύρι για τις φόρμες