Τονοσάλατα με τόνο Geisha
Προκόπης Κουρής
Ο σεφ επιλέγει προϊόντα GeishaΟ Προκόπης Κουρής φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.
Διαδικασία
Στραγγίζουμε τον τόνο Geisha και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το τζίντζερ, το κρεμμύδι, το σέλερι και το αγγουράκι τουρσί. Τα προσθέτουμε όλα σε ένα μπολ μαζί με τον τόνο και στη συνέχεια βάζουμε το καλαμπόκι, το χυμό ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και αλάτι-πιπέρι.
Μπορούμε να την σερβίρουμε πάνω σε κράκερ, ψωμί και μαρούλι.
Υλικά
- 2 κεσεδάκια τόνος Geisha (160 gr) σε λάδι ή νερό
- ½ αγγουράκι τουρσί
- 1 πιππερια κόκκινη ψιλοκομμένη
- ½ μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ στικ σέλερι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. καλαμπόκι γλυκό βρασμένο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (χυμό από ½ λεμόνι)
- 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 120 γρ. μαγιονέζα
- 5 γρ .τζίντζερ
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι και αλάτι
- Ξύσμα λεμονιού
- 5 γρ. άνηθος προαιρετικά