Αβοκάντο γεμιστό με τόνο Geisha
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ο βραβευμένος σεφ επιλέγει προϊόντα GeishaΟ Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει μια Geisha στο τραπέζι του και δημιουργεί γεύσεις που παίρνουν άριστα με τόνο: Τόνο Geisha! Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα γρήγορο, θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και απολαύστε το γευστικό αβοκάντο γεμιστό με τόνο Geisha.
Διαδικασία
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
Με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά μέρος της σάρκας του αβοκάντο
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον τόνο Geisha, το κύμινο, τη μουστάρδα, το ταχίνι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το σέλερι, το χυμό λεμονιού, τις σταφίδες και το αλατοπίπερο) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Αλατίζουμε το κέλυφος των αβοκάντο, γεμίζουμε με την τονοσαλάτα και σερβίρουμε.
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνου Geisha (σε νερό)
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 ½ κ.γ. κύμινο
- 1 ½ κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ταχίνι
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμενο
- ¼ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- ¼ φλ. σέλερι, σε καρέ
- 1 λεμόνι, χυμός
- ¼ φλ. σταφίδες μαυρες
- αλάτι
- πιπέρι