Αλμυρό κέικ τόνο Geisha
Δημήτρης Μιχαηλίδης
Ο σεφ επιλέγει προϊόντα GeishaΟ Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.
Διαδικασία
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το ηλιέλαιο, και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μαυροπίπερο, το μιξ τυριών και το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Σουρώνουμε καλά τις 2 κονσέρβες τόνο, τις ρίχνουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα μέσα σε 2 φόρμες για κέικ μίας χρήσης, λαδωμένες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 40′-45′.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και σερβίρουμε σε κομμάτια.